Digitális brand építés

A Digitális márkaépítésben pedig elérhetővé tettük mindazokat az online marketing és pr eszközöket, melyek elengedhetetlenek a brand sikeres bevezetéséhez és az értékesítés hatékony bővítéséhez. A kommunikációs stratégia elkészítésével tiszta és világos keretrendszert alakítunk ki üzleti céljainak hatékony eléréséhez. Arculattervezési módszertanunk biztosítja, hogy kiemeljük vállalatát a tömegből, mintha csak Ön létezne a piacon. Ehhez kapcsolódóan weboldala elkészítését, teljes körű kialakítását is vállaljuk. A kampánytervezés és médiavásárlás során feltárjuk a legjobb megjelenési helyeket, megcsípjük a legjobb ajánlatokat, kiaknázzuk a leghatékonyabb digitális formátumokat. Ismerjük azokat a szabályokat és fogásokat is, melyekkel a közösségi kommunikáció sikerre vihető. Ismertségének növelését, a sajtó számára izgalmas sztorik generálását PR szolgáltatásunk keretében évtizedes újságírói tapasztalattal rendelkező szakértőink intézik.

PR szolgáltatások
PR szolgáltatások

Ismertségre, megkülönböztetett figyelemre vágyik? Szeretné, ha vállalatának termékeiről, szolgáltatásiról szólnának a hírek? Munkatársaink meghatározó médiumoknál szerzett újságírói tapasztalattal a hátuk mögött minden helyzetben megtalálják a célcsoport számára izgalmas sztorit, így biztosítva Önnek az akár folyamatos médiaszereplést. PR szolgáltatásaink keretében a stratégiaalkotástól kezdve a médiafigyelésig teljes körűen gondozzuk hírnevét, ápoljuk sajtókapcsolatait.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
kampánytervezés
kampánytervezés

EFFIE-díjas ügynökségként tisztában vagyunk azzal, hogy a kampánytervezés a marketingcélok sikeres megvalósításának kiindulópontja. A tervezés során a teljes online eszköztárban gondolkodunk, és a legapróbb részletekre is odafigyelünk; vizsgáljuk a kampány időszakát, a termék/szolgáltatás életszakaszát, a célcsoportot, a célpiac egyedi sajátosságait. Mindezek alapján olyan kampánytervet állítunk össze, ami az adott ügyféligényre a leghatékonyabb választ adja. Velünk jó időben jelenik meg jó helyen, így a hatás garantáltan nem marad el.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
kommunikációs stratégia
kommunikációs stratégia

A siker könnyedén elérhető, ha alapos tervezés előzi meg. A kommunikációs stratégia ügyfelünk termékének, szolgáltatásának maximális megértésén alapul, melynek során elemezzük a piaci környezetet, a versenytársakat, a lehetőségeket és kihívásokat, és felkészülünk a váratlan helyzetekre is. Tiszta és világos keretrendszert alakítunk ki, melyben meghatározzuk és összekapcsoljuk a fő célokat, célcsoportokat, üzeneteket és eszközöket, így biztosítva a vállalatok üzleti céljainak hatékony és magabiztos elérését.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
arculattervezés
arculattervezés

Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli az egyediséget. Hosszú távra szóló megoldásainkkal kiemeljük vállalatát a tömegből, mintha csak Ön létezne a piacon. Az arculattervezés során fő célunk, hogy a digitális világnak is megfelelő, az ügyfél igényeit kielégítő, a potenciális célcsoporthoz maximálisan igazodó megjelenést készítsünk. Egyedi módszertanunk a garancia arra, hogy már első látásra is emlékezetes arculatot alakítunk ki, amit tudatosan viszünk végig a vállalat megszokott, illetve egyedileg rendelkezésre álló felületein.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
weboldalkészítés
weboldalkészítés

Mikrosite-tól a több tízezer termék online eladását támogató weboldalig minden helyzetre van megoldásunk. Ismerjük, és gyakorlottan vetjük be a legújabb digitális trendeket, igény esetén mobilverziót vagy bármely eszköz képernyőméretéhez alkalmazkodó megjelenést biztosítunk. Saját fejlesztésű tartalomkezelőnkre alapozva képesek vagyunk rendkívül gyorsan reagálni, de egyedi megoldások kifejlesztését is gyakorlottan végezzük. Az oldalt kezelő adminisztrációs felület megvalósítása során az asztali szoftverekben alkalmazott megoldásokat használjuk, így weboldalaink szerkesztése, menedzselése mindig „kézre esik”.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
médiavásárlás
médiavásárlás

Velünk könnyedén megtalálja a legjobb vásárlási pozíciót. Módszertanunk segítségével feltárjuk a legjobb megjelenési helyeket, megcsípjük a legjobb ajánlatokat, kiaknázzuk a leghatékonyabb formátumokat. A maximális hatás elérése érdekében előszeretettel alkalmazzuk a teljesítmény alapú megoldásokat. Saját fejlesztésű online marketing eszközeinkkel alacsony büdzsé mellett is kimagasló eredményeket érünk el. Több száz sikeres kampánnyal a hátunk mögött minden helyzetben elérjük a kitűzött célokat.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
közösségi kommunikáció
közösségi kommunikáció

Ismerjük azokat a szabályokat és fogásokat, melyekkel a közösségi kommunikáció sikerre vihető. Folyamatosan figyeljük a célcsoport legapróbb rezdüléseit, az igények feltérképezése után szegmentáljuk a közönséget, és rájuk szabott kommunikációs megoldásokkal, illetve üzenetekkel rukkolunk elő. Tisztában vagyunk vele, hogy a közösségi kommunikáció nem egycsatornás, ezért gondosan kiválasztjuk, és integráltan kezeljük a különböző social platformokat, folyamatos mérés mellett pedig finomhangoljuk a kommunikációt.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Ahogy majdnem minden weboldal, a reachmedia.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem