Teljesítmény alapú marketing

A Teljesítmény marketing során elsősorban PPC (Pay-Per-Click, kattintás alapján árazott) kampányok révén valósítjuk meg ügyfeleink legfontosabb üzleti céljait. Legyen szó akár direkt értékesítésről, lead gyűjtésről vagy márkanépszerűsítésről, minden üzleti célra tudunk megfelelő hirdetési hálózatot javasolni. Több éve foglalkozunk Google AdWords kampányok hatékony menedzselésével, a Google Minősített Partnereként tudásunk mindig naprakész. Szintén több éves tapasztalattal rendelkezünk egyéb PPC hálózati kampányok (pl. Facebook, CTnetwork), és YouTube kampányok menedzselése terén is.

integralt
Integrált PPC stratégia, hirdetési fiók audit

Hirdetni szeretne, de nem tudja hogyan fogjon hozzá? Üzleti céljaiból kiindulva, egy integrált PPC stratégia keretein belül meghatározzuk a használandó hirdetési rendszereket, hirdetési formákat és arányaikat. Kidolgozunk egy hosszabb távú megvalósítási tervet, melyet beillesztünk marketing stratégiájának többi eleme közé. Korábban már próbálkozott PPC hirdetésekkel, de nem volt elégedett az eredményekkel? Átnézzük és kielemezzük hirdetési fiókjait, felfedjük a sikertelenség okait és felvázolunk egy hatékonyabb megvalósítást!

KÉRJEN AJÁNLATOT!
PPC kampányok kialakítása és menedzsmentje

A PPC hirdetési tevékenység megtervezésekor és a kampányok kialakításakor ügyfeleink üzleti céljaiból indulunk ki. Általában több hirdetési hálózat együttes használatát javasoljuk, mivel erősíthetik egymás hatását, és összetettebb célok elérését is lehetővé teszik. Nagy hangsúlyt fektetünk a mérhető eredmények kialakítására, a kampányok folyamatos optimalizálása során is ezekre az adatokra támaszkodunk, az elért eredményekről, pedig havi riportokban számolunk be.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
AdWords
Google AdWords

Értékesítési, lead generálási célok esetén kitűnő választás a Google Keresőben való hirdetés. A kis-, közép- és nagyvállalati szektor számára egyaránt hatékony lehet ez a megoldás, mellyel relatíve alacsony költésből is kihozható nagy bevétel! Amennyiben termékbevezetést tervez vagy brandet szeretne építeni, inkább a Display Hálózatot javasoljuk. A különböző webhelyeken, mobilalkalmazásokban vagy videótartalmakban megjelenő látványosabb hirdetésekkel célcsoportja azon tagjait is elérheti, akik maguktól nem érdeklődnének terméke/szolgáltatása iránt. Újdonság: a Gmailben már interaktív, kibontható hirdetésekkel is megjelenhet!

KÉRJEN AJÁNLATOT!
facebook_like
Facebook

A Facebook napjaink egyik legnépszerűbb hirdetési hálózata. Márkaépítéshez, lead generáláshoz vagy akár értékesítés növeléshez egyaránt hatékony megoldás lehet. Látványos képes vagy videós hirdetéseivel akár több millió hazai felhasználót is elérhet, ugyanakkor rendkívül precíz célzásra is lehetőség van. A hirdetések másodlagos hatásként nagy közösségi aktivitást is eredményezhetnek, így még több érdeklődőt érhet el költséghatékonyan!

KÉRJEN AJÁNLATOT!
youtube
YouTube

Amennyiben márkaépítési céljai vannak és nagy elérésre vágyik, ne hagyja ki a YouTube-ot! A legnépszerűbb megoldás a megtekintés alapján árazott, videóba ágyazott videóhirdetés, de megjelenhet szöveges, képes vagy egyéb animált hirdetésformátummal is. A videóhirdetések futtatása kitűnő választás, amennyiben fiatalokat, esetleg gyermekeket szeretne elérni!

KÉRJEN AJÁNLATOT!
Insta
Instagram

Az Instagramon való hirdetés hazánkban viszonylag új lehetőség. Amennyiben üzenetével elsősorban fiatalokat szeretne elérni, feltétlenül tervezze be ezt a hálózatot! Hatékony megoldás lehet márkaépítéshez és lead generáláshoz is. Akárcsak a Facebookon, itt is látványos képes/videós kreatívok futtatására, precíz célzásra és nagy közösségi aktivitás elérésére van lehetőség.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
linkedin
Linkedin

B2B kampányt futtatna? Üzleti vagy szakmai célközönséget szeretne elérni? Amennyiben igen, válassza a LinkedIn hirdetéseket! Több százezer hazai felhasználó között találhatja meg célcsoportját, akár szakmák, munkakörök, munkatapasztalat alapján is célozhat. A hirdetések egyelőre magyar nyelven nem érhetőek el, de angolul, németül és a nagyobb nyelveken hirdethetünk.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
CT
CTnetwork

A CTnetwork volt az 1. magyar PPC hirdetési hálózat, saját fejlesztésünk, 2004-ben alkottuk meg. A Google Display Hálózatához hasonlóan, itt is különböző partner webhelyeken jelennek meg a hirdetések, a rendszer elsősorban márkaépítésre, termékbevezetésre használható, de a hálózaton való hirdetés közvetett módon, növelheti a termékre/márkára irányuló keresések számát, illetve "segített konverziókat" is eredményezhet. A többi PPC hálózattól eltérően, ez nem licit rendszert, hanem fix kattintási díjat használ, mely pontosabb tervezést tesz lehetővé.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
Integralt
Integrált PPC kampányok

A PPC kampányok nagy előnye, hogy rendkívül pontos célzást tesznek lehetővé, a hatékonyság fokozható a mért eredmények alapján és a hirdetési költségek jól szabályozhatóak. Az egyes hirdetési rendszerek általában eltérő célokat szolgálnak, eltérő elven működnek, ugyanakkor számos esetben együttesen, megfelelő kombinációban érdemes alkalmazni őket, mivel erősíthetik egymás hatását, illetve összetettebb hirdetési célokat is megvalósíthatunk velük. Az egyes hirdetési rendszerekben való hatékony hirdetés rengeteg naprakész ismeretet és tapasztalatot igényel, a nagyobb hatékonyság kedvéért érdemes szakértőkre bízni!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Ahogy majdnem minden weboldal, a reachmedia.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem