Díjnet

A Díjnet.hu gyors, egyszerű és biztonságos számlabemutatást és kiegyenlítést tesz lehetővé, ahol egy helyen kezelhetjük kényelmesen több szolgáltatónk felé is befizetéseinket.

A brandépítéssel fűszerezett edukációs kampányra kapott megbízásunk eredményeként megszületett Csekkman, egy humoros, empatikus, gyors figura, aki karakteres, könnyen azonosítható, mindez Díjnet színvilágban. Találkozhattunk vele számos felületen. A spotok forgatókönyvének megírása, a szereplőválogatás és forgatás után az reklámok atmedia csatornákon futottak, az általunk készített promóciós kreatívok támogatták a kampányt: eDM, banner+, microsite és szórólapok formájában.

A reklámok ITT tekinthetők meg.

A Díjnet többször hirdetett nyereményjátékot is, mely a kártyás fizetést népszerűsítette. Több kampány központi kreatív ötletéért, a megjelenések megtervezéséért és gyártásáért, valamint az offline médiatervezésért volt a ReachMedia felelős. Frekventált helyeken lehetett találkozni óriásplakátokkal, citylightokkal, szórólapokkal és a 4-6-os villamos vonalán combinot is felmatricáztunk. Az egyéb online futó kampányokhoz is segítő kezet nyújtottunk: eDM és landing designt készítettünk és programoztunk.

Nemrégiben pedig a weboldal megújítását is véghez vihettük, egyedi grafikai tervezéssel, programozással: www.dijnet.hu