Technológia

Leadengine

LeadEngine

Hozzon ki még többet online kommunikációjából! Emelje a kommunikációt egy új szintre! Építsen saját adatbázist a GDPR szabályoknak megfelelően! Alakítson ki vonzó, reszponzív érkezési oldalakat potenciális vásárlói, látogatói számára. Készítsen regisztrációs űrlapot, ahol látogatói feliratkozhatnak és cserébe értékes tartalmakhoz, kedvezményekhez juthatnak! Gyűjtse feliratkozóit a weboldalán elhelyezett pup-up-okon, push üzeneteken és a legtrendibb chatbotokon keresztül! 

Platformfüggetlen, integrálható automatizációs szoftverünk segít össze- és finomra hangolni marketingkommunikációját. 

Weboldal: leadengine.hu

MailEngine

Könnyen használható, sokoldalú e-mail küldő szoftver kifejezetten magyarországi informatikai környezetre szabva. Ahol adatai az Öné és csak az Öné maradnak. Könnyen kezelhető kampánymenedzsment felület, statisztikák, célcsoport kezelés, összetett, automata e-mail kiküldési lehetőség.

Weboldal: mailengine.hu

Maxima​

100% magyar fejlesztésű adatbázis kezelő szoftver. Teljeskörű email kampánykezelés részletes statisztikával és adminisztrációval, felhasználóbarát, könnyen áttekinthető hírlevél küldő felülettel a kampányok nyomon követésére. Az intelligens adatbázis kezelés és szegmentáció lehetősége ugyanúgy része a rendszernek, mint a vezetői riportok infografikus megjelenítése. Egyetlen fő cél a legmagasabb ROI elérése.

Weboldal: maxima.hu

Mongo DB​

A MongoDB egy dokumentumorientált, nagy teljesítményű, skálázható, nyílt forráskódú, platformfüggetlen adatbázis szoftver. Elsősorban tartalommenedzsment, felhasználói adatok menedzselése, valamint termék és készlet katalógusok terén javasolt a használata. Legkiemelkedőbb előnyei a skálázhatóság, a teljesítmény és a magas rendelkezésre állás. A MongoDB-t olyan nagy cégek használják, mint a Forbes (cikkek és vállalati adatok tárolására), eBay (ajánlórendszer és a privát felhő menedzsment), Foursquare (helyszínek és bejelentkezések tárolása), MTV Networks (CMS).

Weboldal: mongodb.com

Pimcore​

A Pimcore egy böngésző alapú nyílt forráskódú, ingyenes moduláris tartalomkezelő rendszer és internetes keretrendszer, weboldalak, applikációk létrehozására és kezelésére. A Pimcore integrált megoldásként arra törekszik, hogy számos különböző alkalmazás funkcióit egyesítve csökkentse az egy-egy vállalatnál különböző területeken használt informatikai megoldások számát.

Előnyei közé tartozik, hogy számos külső alkalmazáshoz könnyen integrálható, így a már meglévő rendszerekkel könnyen összekapcsolható. Napjainkban több mint 80000 cég használja világszerte, olyan nagy vállalatok is, mint az Audi, Ikea, Intersport vagy épp a Burger King.

Weboldal: pimcore.com

WordPress​

A WordPress a világ legnépszerűbb CMS (tartalomkezelő) rendszere, amelyet közel 75 millió weboldal használ. A világ weboldalainak több mint 34%-a WordPress alapú.

A WordPress nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, melyet folyamatosan fejlesztenek a készítők, így mindig naprakész, ráadásul magyarul is elérhető. Használata nem követel meg komolyabb informatikai tudást és teljesen ingyenes. Egy WordPress oldal megjelenése testre szabható profi sablonokkal, valamint a több mint 50 000 bővítmény lehetővé teszi, hogy egyedi igényekre szabott weboldalak készüljenek rendkívül rövid idő alatt. Olyan nagy cégek építenek erre a technológiára, mint a The Walt Disney Company, a Mercedes Benz vagy épp a Sony.

Weboldal: wordpress.org

Google Cloud

A Google Cloud Platform a nyilvános felhőalapú számítástechnikai szolgáltatások egy csomagja. A platform magában foglalja a Google hardveren futó számítási, tárolási és alkalmazásfejlesztési szolgáltatásokat. Lehetővé teszi a Google-lal azonos infrastruktúrában szereplő alkalmazások, webhelyek és szolgáltatások létrehozását, telepítését és tárolását. A Google különös figyelmet szentel a biztonságra, a stabilitásra és a gyors sebesség biztosítására. Mi is kiemelten fontosnak tartjuk a fentieket, ezért ajánljuk szolgáltatásaink mellé a Google felhőszolgáltatását.

Weboldal: cloud.google.com