Online Direkt Marketing

Az Online direkt marketing szolgáltatásaink keretében célcsoportja közvetlen elérésében, az új fogyasztói bázisa kiépítésben és aktivizálásban segítünk. Ha fontos a pontos célzás, válassza átfogó direkt marketing megoldásainkat, és élvezze az azonnali megtérülés előnyeit! Szolgáltatásaink segítségével közvetlenül érheti el célcsoportját, vagy éppen új fogyasztói bázist építhet ki és aktivizálhat rendszeresen, alacsony költségek mellett. Innovatív technológiánk segítségével a direkt kommunikáció minden elemét könnyedén menedzselheti az email marketing kampánytól kezdve az adatbázis-építésen át egészen a hírlevél-üzemeltetésig.

adatbázis-építés
adatbázis-építés

Szeretné bővíteni ügyfélkörét? Professzionális adatbázis-építő megoldásunk segítségével költséghatékonyan és gyorsan megteheti. A hagyományos (offline) csatornákkal is kiegészíthető adatbázis-építés során a megrendelő által megfogalmazott üzleti célokból kiindulva határozzuk meg a kommunikációs eszközöket és üzeneteket. Kiterjedt marketing portfóliónkon keresztül több millió internetezőt érünk el, így igény szerint szélesebb rétegeket vagy éppen szűkebb célcsoportokat is aktivizálni tudunk. A felépített, részletes profiladatokkal ellátott adatbázis minden kampányához használható.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
email marketing
email marketing

Gyors, pontos, mérhető. Email marketing szolgáltatásunk segítségével rendkívül kedvező feltételekkel érheti el célcsoportját. Több mint 100 szűrőfeltétel alapján generálhat értékes leadeket 500 ezer fős, folyamatosan frissített, minőségi adatbázisunkon. Valós idejű méréssel tesszük átláthatóvá a kampány folyamatát, így Ön azonnal láthatja a konverziók, vásárlások alakulását és a megtérülési célok teljesülését. Interaktív megoldásaink segítségével nemcsak elérheti, de be is vonhatja célcsoportját kampányába.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
hírlevél-üzemeltetés
hírlevél-üzemeltetés

Szeretné ügyfeleit rendszeresen tájékoztatni, de nincs erőforrása az adatbázis kiépítésére és a hírlevél kezelésére? Tapasztalt szakértőink átveszik a hírlevél-üzemeltetéssel járó összes feladatot, így Ön a stratégiai marketingre koncentrálhat. A hírlevél megtervezésétől kezdve az üzenet kiküldésén át az eredmények nyomon követéséig a teljes folyamatot kézben tartjuk. Maxima nevű rendszerünk segítségével hetente több millió emailt juttatunk sikeresen célba. Minősített adatkezelőként pedig megfelelünk a legszigorúbb jogi és adatvédelmi szabályoknak is.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Ahogy majdnem minden weboldal, a reachmedia.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem